Carsten Rahbek i 'Mød Videnskaben' – University of Copenhagen

CMEC DANSK > Nyheder og medier > Pressemeddelelser og nyheder > Carsten Rahbek i 'Mød ...

03. april 2013

Carsten Rahbek i 'Mød Videnskaben'

Gåden om arternes udbredelse

Jordens 30 millioner arter danner med deres geografiske udbredelse globale mønstre af diversitet. Men hvad bestemmer denne fordeling af liv på Jorden?

Wallace og Darwin viste, hvordan arter udvikler sig. Men det er stadig en stor gåde, hvilke naturlove, der bestemmer deres fordeling på Jorden.

Professor Carsten Rahbek holder foredrag med efterfølgende debat. Politikens videnskabsredaktør, Morten G. Andersen er ordstyrer. Arrangementet er et samarbejde mellem Københavns Universitet og Politiken. Det varer ca. tre kvarterer og er åbent for alle.

Tid og sted

Onsdag den 3. april kl. 16.30-18.00 i Anneks A, Københavns Universitet, Studiestræde 6, Kbh. K. Vi åbner dørene kl. 16. Der er fri entré, men tilmelding er nødvendig.