CMEC gjorde sig bemærket på IBS konference – University of Copenhagen

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

CMEC DANSK > Medier og pressemeddelser > Pressemeddelelser og nyheder > CMEC gjorde sig bemærk...

16. januar 2017

CMEC gjorde sig bemærket på IBS konference

IBS konference

I starten af januar 2017 deltog Center for Makroøkologi, Evolution og klima i den 8. IBS konference i Tucson. Carsten Rahbek åbnede konferencen som præsident af The International Biogeography Society.

Fra 9. til 13. januar 2017 deltog 15 personer fra Center for Makroøkologi, Evolution og klima i den 8. International Biogeography Society (IBS) konference  i Tucson. Konferencen fandt sted på University of Arizona og Tucson Marriott University Park.

Vinderplakaten af Julie Koch Sheard.

IBS, grundlagt i 2001, er verdens førende forskningsselskab i biogeografi og udgør det primære forum for biogeografer verden over.

Carsten Rahbek åbnede konferencen som præsident af selskabet. Han har været præsident af The International Biogeography Society Board siden 2015. Efter at have tjent IBS i 2 år, trådte han som planlagt tilbage under afslutningsceremonien.

Ph.d. studerende fra CMEC Julie Koch Sheard vandt prisen for Bedste Poster på konferencen, foran mere end 100 andre. Julie deltog med en modig sort plakat, der viste hendes Ph.d. projekt “The Danish Ant picnic“.

Og Trump lagde endda mærke til CMEC?

Tweetet, som satte ekstra fokus på CMEC i Tucson.

Under konferencen blev der givet en række oplæg af folk fra CMEC. En stod i særdeleshed ud, fordi den blev kommenteret af Trump. Et re-Tweet blevet skrevet af Donald Trump PhD for at #MakeScienceGreatAgain.

Imidlertid viste det sig, at Twitter-kontoen var en parodieret Twitter konto, lavet af en økolog fra Florida for at belyse problematikker i forhold til forskning og den akademiske verden.